EL XON’S EMPURIABRAVA VENÇ A LA REGATA DE CASA

Les veteranes queden primeres i el sènior masculí és sisè a la primera regata de la lliga catalana de llaüt mediterrani que se celebra als canals

Emporda.info

Castelló d’Empúries | 15·02·23 | 07:00

Els canals d’Empuriabrava van acollir la primera regata de la lliga catalana de llaüt. | SANTI COLL

L’equip veterà femení del Xon’s Rem Empuriabrava no dona treva i el diumenge passat, en l’inici de la temporada, va tornar a vèncer. Ho va fer a la primera regata de la lliga catalana de llaüt mediterrani, en què va exercir d’amfitrió, pels canals d’Empuriabrava. Després de proclamar-se campiones de Catalunya i terceres d’Espanya la temporada passada, enguany volen seguir col·leccionant podis. A la regata (cronometrada) de 2.250 metres, les noies que entrena Màrius Duñach van ser les més ràpides d’entre tretze equips catalans, tot superant el Mataró en la lluita pel primer lloc.

Les veteranes del Xon’s va tornar a guanyar la prova. | SANTI COLL

Les veteranes del Xon’s va tornar a guanyar la prova. | SANTI COLL

El Xon’s també hi va participar amb el sènior masculí d’Aitor Torres, que va obtenir la sisena posició en el retorn a la competició quatre anys després. Aprofitant que era la prova de casa, el Xon’s hi va remar amb un altre veterà femení, d’oci, i un de veterà masculí, que va ser novè. Aquest, era el sisè cop que se celebrava la prova en aquest emplaçament, amb sortida al llac de Sant Maurici i arribada al pont del Poblat Típic.